Upute za korisnike

 

REGISTRACIJA

Na naslovnici u gornjem izborniku kliknite na poveznicu Registracija koja će Vas odvesti do registracijskog obrasca. Nakon što ispunite obrazac, na Vašu adresu e-pošte poslat ćemo poveznicu za aktivaciju korisničkog računa. Klikom na poveznicu za aktivaciju dovršen je proces registracije i možete započeti s oglašavanjem na Lekcije.hr.

 

AŽURIRANJE KORISNIČKOG RAČUNA

Kada se prijavite na Lekcije, možete ažurirati svoje podatke na stranici Uredite svoj profil (lijevi bočni izbornik). Promjene podataka u formi potvrđujete klikom na gumb AŽURIRAJ koji se nalazi na dnu forme.

 

POTAVLJANJE PROFILNE SLIKE

Na istoj stranici (Uredite svoj profil) mijenjate i profilnu sliku. Kako bi promijenili sliku kliknite na gumb POSTAVITE NOVU SLIKU. Prikazat će Vam se forma za odabir slike. Nakon što ste odabrali željenu sliku potrebno je kliknuti na gumb PRENESITE PROFILNU SLIKU kako bise ista pojavila u Vašem profilu.

 

PREDAJA OGLASA

Slijedite ove upute za predaju oglasa:

Ikona Predaj oglas nalazi se u gornjem desnom uglu naslovnice, klikom na nju započinjete proces predaje oglasa. Morate biti prijavljeni kako bi mogli predati oglas (Pogledajte upute pod naslovom REGISTRACIJA). Odabirom kategorije u koju želite smjestiti oglas, prikazat će se popis podkategorija. Odaberite odgovarajuću podkategoriju i ispunite obrazac s traženim podacima i detaljnim opisom. Neka polja je obvezno ispuniti jer inače nije moguće predati oglas. Kada ste ispunili sve podatke potrebno je kliknuti na Predaj oglas.

 

UREĐIVANJE OGLASA

U korisničkom izborniku (lijevi bočni izbornik vidljiv nakon prijave) kliknite na moji oglasi. Klikom na navedeni link vidjet ćete listu svojih oglasa. Gumb IZMJENI vodi vas na stranicu za izmjenu oglasa. Na stranici za izmjenu potrebno je ažurirati podatke u formi i kliknuti na gumb AŽURIRAJ.