Matej Kostadinović

Datum registracije: 19/12/2021

Rijeka, Primorsko-Goranska

099 830 25 48

099 830 25 48

Biografija

Pozdrav,,zovem se Matej, Studiram na Medicinskom fakultetu u Rijeci,te dajem instrukcije iz fizike. Instrukcije sam počeo držati početkom 2021. godine i do sad sam odradio preko 30sati s djecom koja pohađaju osnovnu i srednju školu.

Svi oglasi korisnika

Lijep pozdrav, Dajem instrukcije iz fizike za strukovne srednje škole i gimnazije. Dostupan sam i prilagodljiv svim učenicima, te sam posvećen svom radu i podučavanju. Instrukcije se mogu održati on site (uživo) ili online. Instrukcije se također mogu održati u paru. Preferiram davati instrukcije maksimalno 2 sata zbog pažnje i produktivnosti. Sat instrukcija traje jedan školski sat odnosno 45 minuta. Za više informacija slobodno mi se javite na whatsapp/viber :) Nadam se ugodnoj suradnji i rezultatima

Rijeka
7.00 €
Instrukcije osnovna škola
Više

Lijep pozdrav, Dajem instrukcije iz fizike za strukovne srednje škole i gimnazije. Dostupan sam i prilagodljiv svim učenicima,te sam posvećen svom radu i podučavanju. Instrukcije se mogu održati on site (uživo) ili online. Instrukcije se također mogu održati u paru. Preferiram davati instrukcije maksimalno 2 sata zbog pažnje i produktivnosti. Sat instrukcija traje jedan školski sat odnosno 45 minuta.

Rijeka
7.00 €
Instrukcije srednja škola
Više